2009. december 9., szerda

Hol vagy nagy szerelem?

SZERELEM, vagyis nagyszerelem.
Mostanában megkérdeztem magamtól egy párszor, mit jelent? Tudom-e, mi az, tudtam-e egyáltalán valamikor is, egyáltalán normááális vagyok, hogy hülyeségeket kérdezgetek??
De tényleg?! Vegyészet, vagy Isten ajándéka? Egy beugró egy mégnagyobb ajándékának küszöbén? Ami az élet - szerintem - legszebb feladata, de az egy másik téma.
Szóval, van már vagy 10 éve, hogy egy forró nyáron nagyszüleim házának valamelyest enyhülést adó konyhájában üldögéltünk unokatesómmal, és egy szakadt magnón hallgattuk ezt a számot * és torkunk szakadtából énekeltük a refrént. Úgy hápogósan, tudod, amikor nem ismered rendesen a szöveget, csak várod, hogy mikor jön a refrén, és ha az énekes még odabök egy ütemet, csuklassz egyet, mert már nyomnád. Aznap este szalonnát sütöttünk, hagymával, jaj Istenem, de finom volt és milyen büdösek voltunk tőle, és még este is énekeltük. Igazából egész héten.

Ne aggódj, nincs semmi gond. Isten meggyőzött, hogy jó kezekben vannak Nála a dolgok; biztos, hogy a vegykonyhás kérdésre is válaszol...

* (Groovehouse - Hol vagy nagy szerelem, 3:42)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése